Rádce

iMOW® – nově s nabídkou paketů servisních služeb

Najít si v dnešní uspěchané době čas na sekání trávníku je občas velký oříšek. Naštěstí už technologie pokročila tak, že za nás tuto práci hravě zvládnou stroje. V tomto případě je řeč o robotických sekačkách řady iMOW.

Spojení efektivity a komfortu

Robotické sekačky iMOW® jsou naprosto samostatné. V každém okamžiku ví, kolik práce již bylo v rámci týdenního plánu odvedeno a kolik ještě zbývá udělat. Rozpoznají překážky, hustotu trávníku i terén. Nemusíte se bát ani o jejich „energii“. Jejich inteligentní nabíjecí systém se samostatně rozhodne, jak rychle ji potřebuje doplnit a kdy je správný čas zajet zpět k dokovací stanici.

iMOW® nikdy nespí

Pokud si budete přát, s robotickou sekačkou se nemusíte vůbec potkávat. I s tím naše robotické sekačky počítají. Proto můžete jejich program nastavit tak, aby sekaly, pouze když nejste doma nebo v noci. Díky nízké hlučnosti nikoho rušit nebude. A vy si tak můžete užívat trávníku po celý svůj volný čas.

Inovativní technologie žacího nože

Robotické sekačky iMOW® mají oboustranně ostřený mulčovací nůž, který zajišťuje přesnost a kvalitu sečení. Směr jeho otáčení se změní pokaždé, když se nůž automaticky zastaví, takže jeho opotřebování je rovnoměrné a nůž má výrazně delší životnost. Zároveň mají sekačky spoustu bezpečnostních funkcí: při pokusu o zvednutí sekačky nebo nárazu do překážky se nůž automaticky zastaví. Velmi pohodlně dostupné je také manuální tlačítko Stop sloužící k okamžitému zastavení sekačky.

Vždy ve spojení

U modelů iMOW® označených PC je možné sekačku dálkově ovládat z mobilní aplikace odkudkoliv a kdykoliv. Snadno tak ze zaměstnání můžete nastavit plán sečení, zkontrolovat notifikační zprávy a provozní data nebo spustit či zastavit sečení.

Vy i sekačka v té nejlepší péči

Přes všechny své výhody potřebují sekačky řady iMOW® trochu specializované péče navíc. Ať už se jedná o zazimování dokovací stanice i samotné sekačky, správné nastavení žacích programů nebo pravidelné kontroly obvodových drátů. S řešením ale přichází nová servisní služba, která se vám za roční paušál postará o všechnu práci spojenou s údržbou sekačky. Vybrat si můžete ze tří úrovní servisu – bronzového, stříbrného a zlatého paketu.

Podívejte se na nabídku paketů v plném rozlišení.

Sdílet článek na Facebooku