Produkty

Revoluční minipila GTA 26. Už jste ji vyzkoušeli?

Rozměrově byla sice nejmenší, přesto na tradičním každoročním představování novinek STIHL vzbudila zdaleka největší ohlas. A právě teď míří revoluční minipila GTA 26 na pulty českých prodejen. Na co se můžete těšit? Na opravdu unikátního malého pomocníka, kterého oceníte pokaždé, když budete chtít prořezávat keře či malé větve nebo třeba vyřezávat otvory do desek.

Od chvíle, kdy ji vyzkoušíte, vám ten pocit zůstane neustále v paměti. Jednoduché „pistolové“ ovládání jednou rukou. Mimořádně lehoučký stroj, se kterým můžete šplhat do výšek, dostávat se do úzkých prostor a s nímž zvládnete hravě i kutilské práce se dřevem, například vyřezávání otvorů v OSB deskách.

GTA 26 v akci

Nová minipila STIHL GTA 26 přitom překvapí vysokým výkonem 10,8 V a rychlostí řetězu 8 metrů za vteřinu. „Produkt rozhodně není žádná hračka, ale opravdová pila, která splňuje veškerá očekávání spojená se značkou STIHL. Tedy dobrý výkon, robustní provedení a především špičková ergonomie. K tomu samozřejmě nabízíme, jako vždy, komfort v podobě odborného servisu a záruční i pozáruční péče,“ říkal Bertram Kandziora, předseda představenstva společnosti STIHL.

Vize STIHL: pro profesionály i hobby uživatele

Společnost STIHL tak pokračuje ve své vizi z posledních let, kdy chce zůstat světovou jedničkou v oblasti profesionálních pil, ale zároveň stále častěji zpřístupňovat špičkové technologie každému uživateli. V loňském roce představila kompletní portfolio produktů pro zahrady – sekačky, foukače, drtiče… Leitmotivem letošního roku pak mají být zejména uživatelsky přívětivé aku produkty.

Jejich hlavní výhoda spočívá samozřejmě v tichém a ekologickém provozu. „K plnohodnotnému provozu stačí dvě akumulátorové baterie, tak aby mohlo docházet ke střídání akumulátoru v přístroji a v nabíječce. U minipily GTA 26 vydržíte pracovat na jedno nabití 25 minut, což na první pohled není bůhvíjaké číslo, ale reálně tuhle pilu využíváte pouze několik minut. Při práci ve výškách či při drobných zahradních pracích je tato provozní doba zcela dostačující,“ doplňuje Bertram Kandziora.

Set GTA 26

GTA 26 má pogumovanou bezpečnostní rukojeť, deseticentimetrovou lištu, hmotnost 1,45 kilogramu a hladinu akustického tlaku nižší než 85 decibelů. Díky tomu ji oceníte nejen vy, ale i vaši sousedé či zvířata. Vyzkoušíte a nebudete chtít měnit. Uvidíte.

Sdílet článek na Facebooku