Svět stihl

Jak dát světu najevo, že mé srdce bije pro STIHL?

Za mnoho let fungování naší společnosti jsme přesvědčení, že STIHL opravdu není jen značkou motorových pil. STIHL pro nás znamená potěšení z práce v přírodě a vášeň pro technické detaily. Spousta z vás jsou hrdými majiteli našich výjimečných strojů, a proto pevně věříme, že toto nadšení sdílíte s námi. Abyste to mohli dát světu najevo, však nepotřebujete pilu či křoviňák nosit stále s sebou. Pro tyto účely máme velkou nabídku reklamních předmětů, ze kterých si vybere opravdu každý. Podívejme se na ně detailněji.

Strong Roots

Jedinečná kolekce Strong Roots je inspirovaná nedotčenou přírodou a historií značky STIHL. V kolekci najdete autentickou a funkční módu, která je šitá pro všechny vaše cesty a dobrodružství. Součástí kolekce jsou nejen bundy, mikiny, košile a trička, ale také praktické doplňky, jako jsou batohy, ledvinka, brašnička první pomoci nebo i kapesní nůž.

Urban

S kolekcí Urban jste stylově v dobrých rukou. Nezáleží na tom, zda je to ležérní mikina s kapucí nebo stylové ponožky. Je to zkrátka kolekce, se kterou se v městské džungli neztratíte. Najdete v ní vychytávky, jako je dřevěná powerbanka, sportovní vak, ručníky nebo moderní batoh.

Wild Kids

Taky se na vás vaše děti zálibně dívají pokaždé, když na zahradě řežete s motorovou pilou nebo začišťujete zahradu křoviňákem? Odteď vám mohou pomáhat také. V dětské kolekci Wild Kids najdete například bateriemi poháněný dětský vyžínač nebo motorovou pilu a k nim i odpovídající věrnou napodobeninu ochranné přilby včetně imitace ochrany uší. V kolekci však najdete i klasické dětské hračky, jako jsou plyšová liška, míč, kšiltovka nebo praktický šátek.

TIMBERSPORTS®

STIHL TIMBERSPORTS® je královská třída ve sportovním dřevorubectví. Kdo chce ukázat svoji vášeň pro tuto fascinující sérii soutěží i ve svém volném čase, tato kolekce je určená přímo pro něj. A nutno dodat, že si vybere opravdu každý, a to do každého počasí. Najdete v ní kousky jako sportovní boxerky či podprsenky, ručníky, šály a samozřejmě trička, mikiny i větrovku.

Brand Collection

Nezáleží, jestli máte křovinořez, pilu nebo zahradní nůžky. Pokud jste fanoušky STIHLu, něco z této kolekce vám rozhodně doma nesmí chybět.  V naší Brand Collection najdete praktické předměty, které, stejně jako je u STIHLu zvykem, nejen krásně vypadají, ale zachovávají si i svoji funkčnost. Proti dešti skvěle poslouží skládací i obyčejný deštník, v kolekci ale najdete i dřevěný flash disk, pánskou koženou peněženku nebo stylovou psací soupravu. Kávomilci jistě sáhnou po sadě šálků na espresso a pivaři po pivních krýglech. Zkrátka pro každého to pravé.

Reklamní zboží můžete objednávat u svých odborných prodejců. Přehled všech kolekcí naleznete v katalogu pro rok 2020 tady.

Sdílet článek na Facebooku