Rádce

Rok záruky navíc? Ano, za kvalitou si stojíme

Když se kohokoli zeptáte, proč se rozhodl pro stroj STIHL, pravděpodobně vám odpoví – kvalita. Už 90 let vyvíjíme a zdokonalujeme technologie a navíc ke každému stroji nabízíme také prvotřídní záruční a pozáruční servis. Abyste měli další důvod přesvědčit se, že STIHL je skutečně napřed, nabízíme nově rok záruky navíc. Bez poplatků a složitých pravidel. Pouhou internetovou registrací, která nezabere více než 5 minut.

Nezáleží, zda jste si koupili motorovou pilu, sekačku nebo například foukač. Pokud má daný stroj výrobní číslo, je u něj možné zdarma prodloužit záruku o rok. Po zakoupení na to máte přesně 30 dní, během kterých musíte internetovou registraci zvládnout. Potřebujete k ní jen výrobní číslo svého stroje.

Nekompromisní kvalita a špičkový servis. To jsou dva základní pilíře, na kterých STIHL dlouhodobě staví. A prodloužení záruky je jen dalším důkazem, že to nejsou jen prázdná marketingová slova, ale že to opravdu myslíme vážně,“ představuje motivaci společnosti k prodloužení záruky Pavel Haluza, zástupce marketingu společnosti STIHL Česká republika.

O kvalitě mluví také spousta autorizovaných prodejců. Bývá to jeden z hlavních důvodů, proč se rozhodli svá živobytí spojit se společností STIHL. „Dříve jsme prodávali i jiné značky, ale vzhledem ke klesající kvalitě ostatních značek a stoupající kvalitě STIHLu jsme se nakonec rozhodli prodávat pouze STIHL,“ vysvětluje svoji motivaci například Oldřich Svoboda, který se prodejem a servisem strojů STIHL živí již 19 let. Podobně mluví většina prodejců. Svoboda zároveň doporučuje, že ideální čas pro posezónní servis je listopad a prosinec. „Z našeho hlediska je to čas na jarní servis, protože s nástupem jara jsme strašně zahlcení a musíme zákazníky nechávat čekat.

Možnost prodloužení záruky mají jen některé země, konkrétně se kromě České republiky jedná o Rakousko, Belgii, Francii, Maďarsko, Lucembursko, Nizozemsko a Rumunsko. A zájem o ně je opravdu velký. Za bezmála půl roku uvedení na český trh si záruku prodloužily stovky majitelů nových strojů.

Sdílet článek na Facebooku