Produkty, Rádce

Nepodceňujte ochranné pomůcky!

Šetřit se nevyplácí. Toto tvrzení platí dvojnásob, pokud máme na mysli naše zdraví. Proto ať už denně pracujete v lese, anebo jen nárazově na své zahradě, v žádném případě nepodceňujte svoji bezpečnost a vybavte se adekvátními ochrannými pomůckami. Kvalita a praktičnost ochranných pomůcek se každým rokem posouvají dopředu, takže se nemusíte bát, že by vám v práci nějak překážely. Naopak.

Základní ochranná souprava by měla za každých okolností obsahovat ochranu zraku, rukavice a kvalitní pracovní boty. Při práci s motorovými stroji přichází na řadu i ochrana sluchu a při práci s motorovou pilou se neobejdete bez kalhot a bot s ochranou proti proříznutí.

Bezpečné a zároveň vysoce komfortní oděvy

Technologie, pohodlí a bezpečnost. Tak lze jednoduše charakterizovat všechny kolekce ochranných oděvů STIHL. Díky speciálně vyvinutým materiálům jsou uživatelé chráněni před trny, vodou, větrem i chladem. Díky mnohaletým zkušenostem reflektují oděvy STIHL požadavky z praxe a i při denním používání se budou uživatelé cítit nejen bezpečně, ale také komfortně. Vybírat můžete hned z několika modelových řad, a to z řady FUNCTION, DYNAMIC a ADVANCE.

Ochranné oděvy řady FUNCTION

Přilbová souprava ADVANCE X-Vent BT

Nejnovějším přírůstkem do kolekce ochranných pomůcek STIHL je přilbová souprava ADVANCE X- Vent BT, kterou ocení především profesionálové. Díky technologii Bluetooth® je soupravu možné propojit se svým smartphonem a i při práci komunikovat a přijímat informace, aniž byste smartphone vytahovali z kapsy. Díky třítlačítkovému ovládání přímo přes ochranu sluchu tak můžete poslouchat hudbu, přijímat zprávy nebo dokonce i telefonovat, aniž byste se přitom dotkli smartphonu.

Přilbová souprava ADVANCE X-Vent BT

Komfort předchozích řad soupravě zůstal. Samozřejmostí je nastavitelná ochrana sluchu. O ochranu obličeje se stará mřížka z pružinové oceli, která deklaruje 75-80% propustnost světla. Přilbová souprava ADVANCE X-Vent BT odpovídá bezpečnostním normám EN 352, EN 397, EN 1731.

FUNCTION SensoTouch – chytré pracovní rukavice

Další novinkou mezi ochrannými pomůckami od STIHLu je velmi praktická vychytávka, kterou ocení opravdu všichni, profesionálové i hobby uživatelé. Jedná se o pracovní rukavice FUNCTION SensoTouch, které nemusíte sundávat, když potřebujete ovládat svůj dotykový smartphone nebo tablet. Tato zařízení se totiž za posledních pár let stala nedílnou součástí každého všedního dne, a to jak při práci na zahradě, v lese, v zemědělství, tak i na stavbě. STIHL svoje chytré pracovní rukavice nabízí hned ve třech velikostech (M, L, XL).

Pracovní rukavice SensoTouch
Sdílet článek na Facebooku