Svět stihl

Sváteční atmosféru u vás doma navodí vánoční kolekce STIHL

Možná jste letos napsali Ježíškovi o naši nejsilnější akumulátorovou pilu MSA 300 nebo o novou sekačku a aku nůžky a čekáte, jestli je pod stromečkem najdete. Nebo máte doma zarytého „Stihláka“ a nevíte, čím ho ještě překvapit? V tomto předvánočním čase proto představujeme limitovanou edici doplňků, díky kterým prožijete i Štědrý večer se značkou STIHL.

„Každý rok chceme potěšit fanoušky naší limitovanou zimní kolekcí drobností, protože jako originální vánoční dárky udělají radost mužům i ženám. Hitem letošní edice bude bezesporu kromě oblíbeného módního textilu i sněžítko s pilou,“ doporučuje Pavel Haluza, šéf marketingu značky STIHL. Tou miniaturou je model oblíbené profesionální pily MS 500i, která měla jako první na světě elektronicky řízené vstřikování.

Sněžítko s miniaturou pily MS 500i udělá u stromečku radost nejen pilařům.

Nedílnou součást každé vánoční kolekce STIHL představuje textil. „Nemáme tím ale na mysli pracovní obuv nebo neprořezné kalhoty, jedná se o zimní módní doplňky s našimi motivy určené na běžné nošení,“ upřesňuje Haluza. Letošní pletená edice dostala šedo-černou barvu, která působí velmi elegantně. Světlejší barvou jsou na čepici, šále i teplých ponožkách, které si můžete pořídit hned ve třech velikostech, vyobrazeny motorové pily, sněhové vločky a stromy. K dostání je i loňská vánoční kolekce, která měla šedo-béžovou barvu a vy si tak můžete pořídit ve stejném designu šálu, zimní čepici i rukavice. Tuto edici zdobí kontrastní bílé vločky a motorové pily umístěné do červeného pruhu.

Limitovaná edice pletených doplňků pro rok 2022 osloví elegancí i výstižným designem.

„Kromě zmíněných doplňků máme stále v nabídce řadu užitečných předmětů s naším logem, které se těší velké oblibě po celý rok. Praktickým dárkem může být třeba dřevěná powerbanka nebo indukční nabíječka, které jsou vyrobené z ořechového dřeva,“ dodává Haluza s tím, že všechny zmíněné tipy na dárky pořídíte u svých nejbližších odborných prodejců STIHL, které najdete na webu.

K dostání je i loňská vánoční edice, kterou zdobí bílé motivy na červeném pozadí.
Sdílet článek na Facebooku