Svět stihl

Vyzkoušejte aku techniku STIHL ještě před koupí

Aku technika dosahuje vysokého výkonu. Navíc je tichá, snadno ovladatelná a spolehlivá. Ještě vás nepřesvědčila? Díky službě Try Before Buy si můžete aku stroj půjčit a vyzkoušet. Jednoduše a bez závazku následné koupě.

Proč službu využít?

Kvalitní technika vydrží roky. Proto byste měli vybírat takové stroje, které vám budou 100% vyhovovat. Ať už techniku využíváte denně v práci, nebo se s ní plánujete pustit do letní údržby zahrady, je dobré zvolit takovou variantu, která bude odpovídat vašim potřebám. 

Díky službě Try Before Buy si můžete vybrané aku stroje z nabídky STIHL vyzkoušet a ověřit si, jestli dokáží splnit všechna vaše očekávání. Jak na to? 

Muž drží aku baterií

Průběh zapůjčení stroje 

Krok 1: Navštívíte některého z odborných prodejců STIHL, kteří službu poskytují. Vybírat můžete z více než 100 zapojených míst, která najdete ve všech krajích. U konkrétního prodejce si pak z široké palety nabízených strojů vyberete ten, který chcete vyzkoušet. 

Krok 2: Podle zvoleného stroje složíte vratnou kauci ve výši 2 000 až 3 000 Kč. Pozor, platit je možné pouze hotovostí. 

Krok 3: Vybraný stroj dostanete společně s plně nabitým akumulátorem na zkoušku – k dispozici vám bude na 48 hodin. A práce může začít! 

Krok 4: Zapůjčenou techniku pořádně vyzkoušíte a zjistíte, jak vám vyhovuje. Podle toho se rozhodnete, jestli si ji koupíte, nebo ne. 

Krok 5: Pokud se pro některý ze strojů STIHL rozhodnete, dostanete nový kus a za vyzkoušení nic platit nebudete. V opačném případě zaplatíte 300 Kč. 

Aku baterie ve stroji

Výhody aku techniky

Akumulátorové stroje mají mnoho benefitů, díky kterým se těší čím dál větší oblibě u profesionálů i hobby uživatelů: 

  • Jsou výkonné a zároveň spolehlivé
  • Při práci nevdechujete škodlivé zplodiny. 
  • Elektřina vás vyjde levněji než benzín. 
  • Jejich provoz je tichý, pracovat tak můžete téměř kdykoliv. 
  • Nabitý stroj je k dispozici hned, nemusíte hlídat množství benzínu nebo se omezovat dostupností napájení. 
  • Díky intuitivnímu ovládání s nimi dokáže pracovat téměř každý. Přístroj jednoduše zapnete a vypnete tlačítkem, při přetížení nebo přehřátí se sám vypne. 

Přečtěte si o výhodách aku nářadí víc a zjistěte, jak je to s jejich údržbou.

Jedna baterie pro celou řadu strojů

Jedním z největších benefitů aku techniky je, že pokud doma máte více strojů téže produktové skupiny, vystačíte si pouze s jedním akumulátorem. V rámci nabízené služby můžete vyzkoušet produkty ze dvou řad: AK-Systém a AP-Systém. 

Žena stojí mezi aku přístroji

Řešení pro běžnou údržbu zahrady 

Akumulátory STIHL AK zaručují efektivní výkon a všestranné využití. Kromě toho jsou baterie tiché a snadno vyměnitelné. Systém obsahuje vše, co pro práci na zahradě potřebujete – od vyžínačů přes nůžky na živý plot až po zahradní sekačky a motorové pily.

Aku nářadí pro profesionály 

Pro každodenní profesionální použití je ideální systém STIHL AP, který vyniká vysokým výkonem, dlouhou životností akumulátoru a tichým provozem. Veškeré stroje jsou navíc navrženy tak, aby vzdorovaly nepříznivým podmínkám. Jsou odolné proti stříkající vodě a jejich účinnost je ověřována náročnými testy. 

Chcete se o aku strojích STIHL dozvědět víc? Prozkoumejte naši nabídku nebo si přečtěte článek, kde se věnujeme výběru té nejlepší aku sekačky s pojezdem.

Pro další tipy a novinky sledujte náš blog a profily na Facebooku a Instagramu

Sdílet článek na Facebooku